stuur ons een whatsapp!

Burggravenlaan 47, KATWIJK

€ 335.000,- k.k.

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een ruime maisonnette waar jij volledig je eigen draai aan kan geven? Kom dan zeker kijken bij Burggravenlaan 47 te Katwijk! Het appartement is recent volledig gestuct, heeft een ruime en lichte woonkamer, een open keuken en een fantastisch vrij uitzicht over de duinen van Katwijk. Leg een mooie vloer neer, schilder de wanden en je kan wonen! Bel jij ons voor het inplannen van een bezichtiging?

Indeling: Via de ruime hal met modern toilet en fonteintje kom je direct in de royale open keuken. Vanaf hier heb je een fantastisch vrij uitzicht over de duinen van Katwijk! De woonkamer is ruim opgezet en heeft veel lichtinval.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een nette badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is er een ruim balkon die uitkijkt over groen en het water van de Rijn.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk, maar toch dichtbij alle voorzieningen die Katwijk te bieden heeft. De winkels, restaurants en openbare vervoersmogelijkheden zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Ook de stranden en duinen van Katwijk zijn snel te bereiken, waardoor de woning ideaal is voor iemand die van de zee houdt.
De woning is ook zeer geschikt voor gezinnen, aangezien er een kinderspeelplaats in de buurt is en diverse basisscholen en middelbare scholen in de buurt.

Handig om te weten!

Vanaf 1 januari 2023 stijgt de NHG-kostengrens voor woningen zonder energiebesparende voorzieningen van € 355.000,- naar € 405.000,-. Voor woningen waarbij energiebesparende voorzieningen worden getroffen is de kostengrens 6% hoger, namelijk € 429.300,-, in plaats van € 376.300,- in 2022.

Ook volgt uit het Belastingplan 2023 dat de woningwaardegrens bij de startersvrijstelling op 1 januari 2023 wordt verhoogd van €400.000 naar €440.000. Huizenkopers tussen 18 en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet het transport na 31 december 2022 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Tevens volgt uit het Belastingplan 2023 dat het kabinet de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning (ook wel de jubelton genoemd) per 1 januari 2023 verlaagt tot € 28.947 en deze per 1 januari 2024 volledig afschaft.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 335.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Oppervlakte
85 m2
Inhoud
272 m3
Kamers
4
Slaapkamers
3
Omgeving
aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Buitenruimte
geen tuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs