stuur ons een whatsapp!

Geelhartje 2, KATWIJK

€ 499.000,- k.k.

For english see below
In de populaire woonwijk ‘ de Zanderij’ in Katwijk aan Zee staat deze moderne hoekwoning te koop welke zeer goed onderhouden is. Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van de Katwijkse Duinen, waardoor je gemakkelijk te fiets naar het strand kunt gaan. Er is een klein winkelcentrum aan de Boslaan welke je te voet kunt bereiken en ook de uitvalswegen N206 en A44 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Ben jij op zoek naar een toekomstbestendige woning met zonnige tuin waar je zonder te hoeven klussen kunt intrekken? Dan is deze woning perfect voor jou!

Je kunt een auto parkeren op een van de openbare parkeerplaatsen voor de deur. De indeling is als volgt. Bij binnenkomst in de hal is er aan de linkerzijde meterkast en de trapopgang naar de eerste etage. De woonkamer is ontzettend licht door de grote raampartijen aan de zijkant van de woning. Er is een trapkast aanwezig met daarin ook de doorgang naar het toilet. De kamer is zeer net afgewerkt en er ligt een nette eikenhoutenvloer. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, onder en bovenkasten, koelkast met combi oven en inductie kookplaat met afzuigkap
De achtertuin is gelegen op het zuidoosten waardoor je de gehele dag van de zon kan genieten. Ook vind je hier de ruime berging.

Op de eerste etage is de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer is modern afgewerkt en beschikt over een vrij hangend toilet ,dubbele wastafel met grote spiegel en ruime inloopdouche met regendouche. Over de gehele verdieping ligt een nette laminaatvloer.

De tweede etage is de overloop met riante waskamer met dakkapel en de vierde ruime slaapkamer met airco. Ook heeft deze kamer toegang tot het ruime en zonnige dakterras. Over de gehele verdieping ligt een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– oplevering in overleg, kan snel
– Schilderwerk buitenzijde dient uitgevoerd te worden
– Hoekwoning
– 4 ruime kamers

This modern corner house is for sale in the popular residential area ‘de Zanderij’ in Katwijk aan Zee, which is very well maintained. This house is located in a quiet residential area on the edge of the Katwijkse Duinen, so you can easily go to the beach by bike. There is a small shopping center on the Boslaan which you can reach on foot and the highways N206 and A44 can also be reached within a few minutes. Are you looking for a future-proof home with a sunny garden where you can move in without having to do odd jobs? Then this house is perfect for you!

You can park a car in one of the public parking spaces in front of the door. The format is as follows. Upon entering the hall there is the meter cupboard on the left and the staircase to the first floor. The living room is very light due to the large windows on the side of the house. There is a stair cupboard with the passage to the toilet. The room is very neatly finished and there is a neat oak floor. The open kitchen is equipped with a dishwasher, lower and upper cabinets, refrigerator with combi oven and induction hob with extractor
The backyard is located on the southeast so you can enjoy the sun all day long. You will also find the spacious storage room here.

On the first floor is the landing, three bedrooms and the bathroom. The largest bedroom has a closet. The bathroom has a modern finish and has a free-hanging toilet, double sink with large mirror and spacious walk-in shower with rain shower. There is a neat laminate floor over the entire floor.

The second floor is the landing with spacious laundry room with dormer window and the fourth spacious bedroom with air conditioning. This room also has access to the spacious and sunny roof terrace. There is a neat laminate floor over the entire floor.

Unique selling points:
– delivery in consultation, can be done quickly
– Exterior painting must be carried out
– Corner house
– 4 spacious rooms

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 499.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soort
eengezinswoning
Type
hoekwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Oppervlakte
118 m2
Perceel oppervlakte
137 m2
Inhoud
355 m3
Kamers
5
Slaapkamers
4
Omgeving
aan rustige weg, in woonwijk
Ligging
zuidoost
Buitenruimte
achtertuin, voortuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs