stuur ons een whatsapp!

Koninginneweg 34B, KATWIJK

€ 250.000,- k.k.

Starters opgelet! Dit is een unieke kans om te wonen in het centrum van Katwijk in een modern en goed onderhouden appartement.

Het kleinschalige appartementencomplex bevindt zich in het centrum van Katwijk aan Zee, op loopafstand van het strand en alle benodigde voorzieningen. De appartementen zijn netjes afgewerkt en goed onderhouden, direct klaar om betrokken te worden. Appartement 34B is gunstig gelegen op de 1e verdieping en heeft een nette afwerking.

De indeling is als volgt:
Via een gezamenlijke entree betreedt u het appartement op de 1e verdieping met de volgende indeling: entree, hal, slaapkamer met dakramen, moderne badkamer met douche, wastafel in meubel, toilet en aansluiting voor wasmachine. De open woonkeuken heeft een keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en veel kastruimte. Het appartement is verder afgewerkt met een nette laminaatvloer.

Tevens is er gebruik van een gezamenlijk dakterras

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg.
– VvE in oprichting; na oprichting is er sprake van een actieve VvE met inschrijving bij de KvK, vergaderingen, HHR (Huishoudelijk Reglement) en een nader te bepalen bijdrage.
– Het gebouw wordt verwarmd door middel van drie cv-ketels. Per appartement wordt een voorschot in rekening gebracht en jaarlijks verrekend.
– De appartementen vallen onder de opkoopbeschermingsplicht van de gemeente Katwijk en zijn derhalve niet te koop voor verhuur, met uitzondering van verhuur aan de eerste graad. Raadpleeg hiervoor de bepalingen van de gemeente Katwijk.
– Gedeelde berging.
– Voorlopig energielabel

Handig om te weten!

De startersvrijstelling wordt op 1 januari 2024 verhoogd van € 440.000,- naar € 510.000,-. Huizenkopers tussen de 18 jaar en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet de overdracht na 31 december 2023 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Oppervlakte
36 m2
Inhoud
114 m3
Kamers
2
Slaapkamers
1
Omgeving
aan rustige weg, in centrum
Buitenruimte
geen tuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs