stuur ons een whatsapp!

Vesta 13, KATWIJK

€ 450.000,- k.k.

Heb jij altijd al in de buurt van de kust willen wonen in een gezellig dorp? Vlak bij het Hoornesplein staat een leuke eengezinswoning in de wijk Rijnsoever te koop, namelijk bij de Vesta 13. Op loopafstand van de winkels heb je alle dagelijkse boodschappen zo in huis. Tegelijkertijd kun je ook gemakkelijk op de fiets naar het strand van Katwijk of met de auto via uitvalswegen zoals de N206 naar grote steden als Den Haag of Amsterdam. Kortom, een fantastische locatie!

De woning ligt aan het einde van een verkeersluwe straat. In de voortuin is er een stenen berging met daarnaast de meterkast. De indeling van de woning is als volgt. Bij binnenkomst in de hal is er aan de linkerzijde een toilet en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer bevat een trapkast en is zeer licht vanwege de grote raampartij aan de achterzijde. Hier is tevens een deur om de achtertuin te kunnen betreden. De open keuken aan de voorzijde bevat een koelkast met vriesvak, gaskookplaat, een dubbele spoelbak, afzuigkap en een oven. De woning heeft een zonnige tuin op het zuidwesten met veel privacy en bevat een zonnescherm.

Op de eerste etage zijn er 2 zeer ruime slaapkamers beide over de gehele breedte van de woning. De De achterslaapkamer is zeer licht door middel van een kozijn over de gehele breedte. De badkamer heeft een douchecabine, een toilet en een wastafel met meubel. Aan de voorkant is de tweede slaapkamer in de breedte van de woning en heeft een frans balkon.

Op de tweede etage zijn nog twee slaapkamer met aan de achterzijde een dakkapel en aan de voorzijde een dakraam. Hier is ook een wasmachine aansluiting en de CV ketel aanwezig.

Bijzonderheden:
– Woning ligt aan zeer rustige straat
– Project notaris KRAGD notaris
– Niet bewoningsclausule van toepassing
– op fietsafstand van het strand
– Winkelcentrum het Hoornespassage ligt om de hoek
– Sportaccommodaties nabij gelegen

Handig om te weten!
Vanaf 1 januari 2023 stijgt de NHG-kostengrens voor woningen zonder energiebesparende voorzieningen van € 355.000,- naar € 405.000,-. Voor woningen waarbij energiebesparende voorzieningen worden getroffen is de kostengrens 6% hoger, namelijk € 429.300,-, in plaats van € 376.300,- in 2022.

Ook volgt uit het Belastingplan 2023 dat de woningwaardegrens bij de startersvrijstelling op 1 januari 2023 wordt verhoogd van €400.000 naar €440.000. Huizenkopers tussen 18 en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet het transport na 31 december 2022 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Tevens volgt uit het Belastingplan 2023 dat het kabinet de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning (ook wel de jubelton genoemd) per 1 januari 2023 verlaagt tot € 28.947 en deze per 1 januari 2024 volledig afschaft.

Op dit moment geldt voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een (vakantie)woning een btw-tarief van 21%. De Tweede Kamer heeft een wetsvoorstel aangenomen om dit btw-tarief per 1 januari 2023 te verlagen naar 0%.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 450.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soort
eengezinswoning
Type
tussenwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Oppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
128 m2
Inhoud
413 m3
Kamers
5
Slaapkamers
4
Omgeving
aan rustige weg, in woonwijk
Ligging
zuidwest
Buitenruimte
achtertuin, voortuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs