stuur ons een whatsapp!

Herensteeg 21, LEIDEN

€ 350.000,- k.k.

BIEDEN VANAF €350.000,- k.k.

Heb jij er altijd van gedroomd om in het centrum van Leiden te wonen in een knus appartement, waarbij je lopend naar allerlei cafés en winkels kunt gaan? Dit appartement in de Herensteeg heeft dit allemaal! Tegenover de Pieterskerk kun je allerlei leuke straten bewandelen welke Leiden zo charmant maken. Binnen vijf minuten fiets je naar Leiden Centraal. De woning zelf kan wat modernisering gebruiken, waardoor je er direct voor kunt zorgen dat het helemaal jouw plekje wordt. Bel je ons snel voor een bezichtiging?

De indeling is als volgt. Bij binnenkomst sta je direct in de open hal richting de woonkamer. Hieraan grenzen ook direct de gesloten keuken, badkamer en een separaat toilet. Er zijn twee vaste kasten waar je bijvoorbeeld jassen, tassen en schoenen kunt opbergen. De keuken is voorzien van een vaatwasser, gasfornuis met oven, afzuigkap en koelkast. Er is hier genoeg ruimte om een gezellige eettafel te plaatsen, waarbij je een fijn uitzicht hebt op de Salomonsteeg door de grote ramen.

Er is ontzettend veel licht in deze woning, wat een ontzettend prettige sfeer geeft. Zowel de woonkamer als de keuken en twee slaapkamers zijn zeer licht vanwege de grote raampartijen. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. Hier is tevens een wasmachine aansluiting aanwezig.

Bijzonderheden:

– Oplevering in overleg
– Knus appartement in bruisende centrum van Leiden
– Ontzettend veel licht, waardoor woning ruimtelijk oogt

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden
Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1750
Oppervlakte
70 m2
Inhoud
238 m3
Kamers
3
Slaapkamers
2
Omgeving
in centrum
Buitenruimte
geen tuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs