stuur ons een whatsapp!

Paramaribostraat 7, LEIDEN

€ 275.000,- k.k.

Starters opgelet! Ben jij opzoek naar een leuk driekamerappartement met vrij uitzicht over vaarwater? Dan is de Paramaribostraat 7 zeker het bezichtigen waard!

De Paramaribostraat 7 is een ideaal appartement voor starters. Het uitzicht van het appartement is werkelijk uniek te noemen. Vanaf de twee balkons kan je aan de ene zijde over het vaarwater en Leiderdorp kijken en vanaf het andere balkon heb je een wijds uitzicht over Leiden. Het appartement is voorzien van twee ruime slaapkamers en een heerlijk lichte woonkamer. De centrale ligging ten opzichte van de winkels, sportverenigingen en de diverse uitvalswegen is ideaal. Ben je nieuwsgierig? Wij leiden je graag een keer rond bij een van onze bezichtigingen.

Indeling:

Entree:
Je komt binnen in een afgesloten portiek met hier een bellentableau, de brievenbussen en de trapopgang.

Derde verdieping:
Je komt binnen in een hal. Via de hal kom je in de ruime woonkamer. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. Deze is voorzien van diverse apparatuur waaronder: 4-pits gaskookplaat, oven, spoelbak, afzuigkap en vaatwasser. De oorspronkelijk dichte keuken is opengebroken en toegankelijk middels een stijlvolle boog. Het appartement is voorzien van twee balkons. Op het balkon dat via de keuken te bereiken kan je heerlijk genieten van de middag en avond zon door de westelijke ligging. Het grotere balkon is gelegen op het oosten. Vanaf hier heb je een zeer fraai uitzicht over het vaarwater en Leiderdorp.

Middels een tweede hal zijn de twee goed formaat slaapkamers te bereiken. In deze hal tref je tevens de meterkast, vaste kast en het toilet. De ouderslaapkamer is gesitueerd aan de oostzijde van het appartement. De badkamer is te bereiken via de tweede slaapkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. Tevens bevindt zich in de badkamer de wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
– Actieve vve, bijdrage € 165,- per maand
– Vrij uitzicht over vaarwater
– Gunstige centrale ligging

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden
Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Oppervlakte
69 m2
Inhoud
235 m3
Kamers
3
Slaapkamers
2
Omgeving
in woonwijk, vrij uitzicht
Buitenruimte
geen tuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs