stuur ons een whatsapp!

Asterlaan 12, OEGSTGEEST

€ 295.000,- k.k.

Starters opgelet! Dit charmante 4-kamerappartement heeft twee balkons en een berging in de kelder. Het appartement is gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping en biedt een comfortabele en praktische woonomgeving met een ruime woonkamer, een aparte keuken, badkamer, 3 lichte slaapkamers.

Dit kleinschalige appartementencomplex bevindt zich gunstig in de ‘Bloemenbuurt’, met een actieve VVE en een scala aan voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, sportfaciliteiten en het recreatiegebied ‘Klinkenbergerplassen’ in de buurt. Bovendien heeft de woning een uitstekende verbinding met de A44 en bent u binnen vijftien minuten fietsen in het centrum van Leiden.

De indeling is als volgt:
Begane grond, bellen tableau, trappenhuis, berging en gezamenlijke fietsenstalling.

Derde verdieping: Entree; hal met toilet, meterkast en toegang naar de 1e slaapkamer welke is gelegen aan de voorzijde van de woning. Direct daarnaast bevindt zich een tweede slaapkamer met toegang tot een zonnig balkon. Tegenover de slaapkamers bevindt zich de keuken.

De keuken heeft een functionele indeling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: een inductiekookplaat, oven en afzuigkap. Tevens treft u hier de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met douche en wastafel, en tot het tweede balkon.

De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De 3e slaapkamer is bereikbaar via de woonkamer en is aan de achterzijde gesitueerd. De woonkamer, slaapkamer en hal zijn afgewerkt met een stoere houtlook laminaatvloer, de overige slaapkamers met een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
-Kunststof kozijnen
·Berging met elektriciteit
·Elektrisch zonnescherm aan de voorzijde
·Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 166,-
·Oplevering in overleg

Handig om te weten!

De startersvrijstelling wordt op 1 januari 2024 verhoogd van € 440.000,- naar € 510.000,-. Huizenkopers tussen de 18 jaar en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet de overdracht na 31 december 2023 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden
Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Oppervlakte
74 m2
Inhoud
244 m3
Kamers
4
Slaapkamers
3
Omgeving
aan rustige weg, in woonwijk
Buitenruimte
geen tuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs