stuur ons een whatsapp!

Lijtweg 204, OEGSTGEEST

€ 225.000,- k.k.

Starters opgelet! Op de 2e verdieping ligt aan de rustige achterzijde dit mooie 2-kamer appartement met balkon. Het appartementencomplex ligt naast het winkelcentrum “Lange voort”, boodschappen kunnen dus lopend worden gedaan. Het centrum van Leiden is met een goede tien minuten fietsen te bereiken. Op de begane grond is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Nieuwsgierig geworden?
Bel ons snel om een afspraak in te plannen.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Entree complex met bellentableau, intercominstallatie, brievenbussen, toegang tot de lift en het trappenhuis. Verder is er nog een gezamenlijke fietsenberging. In de directe omgeving van het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Entree appartement: In de hal vind je de opstelplaats voor de wasmachine en droger hier staan ook de koelkast en de vriezer. De hal geeft toegang tot de badkamer die voorzien is van een douche, toilet, wastafel en de lichte ruime woonkamer. Via de woonkamer bereik je de halfopen keuken, die voorzien is van een inductie kookplaat de keukenkastjes zijn aan de onderkant met trespa beschermt tegen stoom. Ook leidt de woonkamer naar de slaapkamer welke verrassend licht is door de 2 grote kunststof kiep-kantelramen en naar het overdekte balkon (loggia) met vrij uitzicht en gelegen op het oosten.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg
– Servicekosten ca. €286,- per maand (inclusief voorschot water en stookkosten)
– Gelegen in het gezellige centrum van Oegstgeest

Handig om te weten!

De startersvrijstelling wordt op 1 januari 2024 verhoogd van € 440.000,- naar € 510.000,-. Huizenkopers tussen de 18 jaar en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet de overdracht na 31 december 2023 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden
Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Oppervlakte
43 m2
Inhoud
150 m3
Kamers
2
Slaapkamers
1
Omgeving
aan park, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht, open ligging
Buitenruimte
geen tuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs