stuur ons een whatsapp!

Rhijngeesterstraatweg 32e, OEGSTGEEST

€ 475.000,- k.k.

Zoekt u een comfortabel appartement op loopafstand van het centrum van Oegstgeest? Dan hebben wij goed nieuws, want er staat nu een ruim hoekappartement te koop aan de Rhijngeesterstraatweg. Op slechts vijf minuten lopen van het centrum vindt u dit nette appartementencomplex, vlak achter het Bos van Wijckerslooth. Met tien minuten fietsen bereikt u Leiden Centraal, waardoor u ook snel de stad kunt bezoeken. Het appartement kan wat modernisering gebruiken en is ideaal voor ouderen die wat compacter willen wonen. Belt u ons snel om een bezichtiging in te plannen? We kijken ernaar uit!

Het appartement is gelegen op de eerste etage. De indeling is als volgt. Bij binnenkomst in de ruime entree is er aan de linkerzijde voldoende plek voor een garderobe. Alle kamers van het appartement grenzen aan de hal, waaronder de badkamer, slaapkamer, woonkamer en een separaat toilet met fontein. De badkamer bevat een moderne inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. De slaapkamer is erg ruim en licht. U kunt hier nog gemakkelijk extra kasten of andere meubels kwijt. Deze heeft ook toegang tot het zonnige balkon met groen uitzicht.

De woonkamer bevat ontzettend veel raampartijen door de hoekligging van het appartement, waardoor er lichtinval uit meerdere hoeken mogelijk is gemaakt. Hierdoor oogt deze ruimte luchtig en erg groot. U kunt meerdere zitplekken creëren, waaronder naast de keuken voor wat extra privacy. Deze ruimte dient zich ook goed als thuiswerkplek. Hier is ook een toegang tot het tweede balkon, waar u meer van de schaduw en het uitzicht op de kerk kunt genieten. De halfopen keuken is wat verouderd en voorzien van een dubbele spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap. Deze is ruim opgezet, dus u kunt hier nog bergkasten of een kleine keukentafel plaatsen.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg, kan snel
– Mogelijkheid tot het realiseren van een tweede slaapkamer
– VvE €758,70 per kwartaal en Vattenval €181 per maand
– Op loopafstand van centrum met winkels, tien minuten fietsen naar Leiden Centraal
– Vlak achter Bos van Wijckerslooth

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden
Koopprijs
€ 475.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakte
112 m2
Inhoud
347 m3
Kamers
2
Slaapkamers
1
Omgeving
in woonwijk, vrij uitzicht
Buitenruimte
geen tuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Leiden

Vr-tour

‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs