stuur ons een whatsapp!

De Klok 101, RIJNSBURG

€ 365.000,- k.k.

Starters en doorstromers opgelet!

Zoek jij een heerlijk ruim beneden appartement in de populaire wijk ‘De Bloem’? Kom dan snel kijken bij De Klok 101! De woning is keurig afgewerkt, heeft een heerlijke lichte woonkamer, twee ruime slaapkamers en een heerlijke tuin. Een groot voordeel van deze woonwijk is dat de bewoners gebruik kunnen maken van de wellness in het hoofdgebouw, welke een zwembad, sauna en fitness bevat. Er is een klein winkelcentrum tegenover de wijk en je kunt gemakkelijk lopend naar het centrum van Rijnsburg. Bel je ons snel om een bezichtiging in te plannen?

Bij binnenkomst is er aan de linkerzijde een ruime berging en aan de rechterzijde de eerste slaapkamer. De berging bevat voldoende plek voor meerdere kasten en ook vind je hier de cv- en aansluitingen voor wasapparatuur. De slaapkamer is van prima formaat en kan uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld een hobby kamer. Verderop in de hal is er een separaat toilet met fontein en de badkamer. De badkamer heeft een moderne uitstaling heeft een grote inloopdouche en een wastafel in meubel.

De woonkamer is modern afgewerkt en licht door de grote ramen. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Het fijne aan dit appartement is dat deze op de begane grond ligt, waardoor je kunt genieten van een achtertuin. Deze is compleet betegeld en bevat veel meer ruimte dan de gebruikelijke balkons. Via de woonkamer kun je deze tuin betreden. In het gehele appartement ligt een keurige laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– beneden appartement
– huur parkeerplaats ( verplicht )
– Wellness ca €21- per maand

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 365.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Oppervlakte
72 m2
Inhoud
210 m3
Kamers
3
Slaapkamers
2
Omgeving
aan rustige weg, in woonwijk
Buitenruimte
geen tuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs