stuur ons een whatsapp!

De Klok 318, RIJNSBURG

€ 369.000,- k.k.

Zoek jij een modern en goed afgewerkt appartement, het liefst in een verzorgde buurt en dichtbij winkels waar je zo in kunt? Je hoeft niet verder te kijken, want dit is hét appartement voor jou. In de moderne wijk ‘De Bloem’ in Rijnsburg kun je zeer comfortabel wonen en heb je ook nog eens toegang tot de wellness en fitness in het hoofdgebouw. De woning zelf is instapklaar, netjes afgewerkt en voorzien van een moderne keuken en badkamer.

De indeling is als volgt. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. Bij binnenkomst in de hal is er direct aan de rechterzijde een berging. Hier vind je een wasmachine aansluiting en de warmtepomp. Ook is hier voldoende ruimte om spullen in op te bergen. Links naast de ingang is de eerste slaapkamer, deze is ruim genoeg om te kunnen dienen als slaapkamer of als werkkamer. Aan het einde van de hal is er een badkamer, een separaat toilet met fontein, de tweede slaapkamer en toegang tot de woonkamer. In het gehele appartement ligt een nette laminaatvloer.

De moderne en ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel met dubbele kraan. De slaapkamer is erg licht door de grote ramen en heeft een ruime opstelling. De woonkamer is erg licht karakter en fraai afgewerkt. De open keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven. Het balkon ligt op het oosten en je kan er heerlijk tot halverwege de middag van de zon genieten.

Bijzonderheden:
– Oplevering in overleg
– Toegang tot fitness en wellness
– Ruim balkon
– Bijdrage Vve ca €146,- per maand inclusief wellness

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 369.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakte
79 m2
Inhoud
256 m3
Kamers
3
Slaapkamers
2
Omgeving
aan rustige weg, in woonwijk
Buitenruimte
geen tuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs