stuur ons een whatsapp!

Kerkstraat 2c, RIJNSBURG

€ 350.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een bovenwoning midden in het centrum van Rijnsburg? Zoek dan niet verder! Deze dubbele bovenwoning met 3 slaapkamers, een lichte woonkamer en een groot dakterras bied je de mogelijkheid om het volledig aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur. De diverse winkels waaronder een supermarkt zijn op loopafstand. De uitvalswegen N206 en A44 zijn erg dichtbij, waardoor je gemakkelijk naar Noordwijk of richting grote steden kunt rijden. Bel je ons snel om een bezichtiging in te plannen?

De indeling is als het volgt:
Entree met trap naar de eerste verdieping. De overloop brengt je naar de woonkamer die erg licht is door de grote ramen aan de voorzijde van de woning. Een licht uitgevoerde keuken in L-opstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: een 4-pits gasfornuis, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en oven. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de eetkamer die toegang geeft tot het dakterras. Grote slaapkamer welke ook toegang geeft tot het dakterras, los toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop met berging, drie goed formaat slaapkamers waarvan één voorzien is van een inbouwkast. De grote slaapkamer aan de voorzijde kan makkelijk gesplitst worden naar twee slaapkamers.

Bijzonderheden
– Midden in het centrum van Rijnsburg
– Zelf bewoningsplicht
– Vve is in oprichting
– Ruim dakterras op het oosten
– Oplevering in overleg
– Niet bewoningsclausule van toepassing

Handig om te weten!

De startersvrijstelling is op 1 januari 2024 verhoogd van € 440.000,- naar € 510.000,-. Huizenkopers tussen de 18 jaar en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning.
Ook de NHG-grens is per 1 januari 2024 verhoogd van € 405.000,- naar € 435.000,-. Deze verhoging maakt het voor meer mensen mogelijk om een woning te financieren met de bescherming van NHG.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Oppervlakte
121 m2
Inhoud
432 m3
Kamers
6
Slaapkamers
3
Omgeving
in centrum, in woonwijk
Buitenruimte
geen tuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs