stuur ons een whatsapp!

Tusschen beide Wegen 18, RIJNSBURG

€ 885.000,- v.o.n.

Wilt u dit jaar nog in een nieuwbouwwoning wonen? Volledig Gasloos, zonnepanelen, warmtepomp en veel tuin? Neem dan contact met ons op!

Zeer ruime NIEUWBOUW 2-onder-1-kapwoning op een perceel van ca. 480m2!

Zou jij graag in een uiterst moderne nieuwbouwwoning willen wonen op het hoekje van de Noordwijkerweg en Tusschen beide Wegen in Rijnsburg? Kom dan snel kijken bij deze woningen! De woningen zijn zeer ruim, ca. 180m2, duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen worden casco plus opgeleverd en gebouwd door een echte bouwer.

De volgende kenmerken kun je verwachten bij deze nieuwbouwwoning:
– Bouwer: Alure bouw
– De woning wordt casco plus opgeleverd
– Veel parkeergelegenheid op eigen terrein
– Ruime begane grond met garage en erker in woonkamer, en twee verdiepingen
– Minimaal vier slaapkamers en een zeer ruime badkamer
– Inclusief ruime garage met ruimte voor een auto
– Warmtepomp, 10 zonnepanelen, vloerverwarming en HR++ beglazing; Bijna Energie Neutraal Gebouw-certificering

Over de locatie:

De 2-onder-1-kapwoning zal worden gebouwd op het hoekje van de Noordwijkerweg en Tusschen beide Wegen in Rijnsburg. Dit ligt op minder dan tien minuten rijden van het strand van Katwijk, waar je lekker kunt uitwaaien of een duik in zee kunt nemen. Ook de stad is dichtbij, want het centrum van Leiden bereik je binnen een kwartier. Hierdoor bevind je je op een rustige locatie, maar waar je wel letterlijk alle kanten op kunt. Rijnsburg beschikt over een goed Ov-systeem en uitvalswegen als de A44 geven een snelle route richting Amsterdam, Den Haag en Schiphol.

Ben je benieuwd naar deze woning en zou je meer informatie willen ontvangen? Wees er dan snel bij! Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over deze fantastische kans.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 885.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Soort
eengezinswoning
Type
2-onder-1-kapwoning
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Oppervlakte
187 m2
Perceel oppervlakte
464 m2
Inhoud
856 m3
Kamers
5
Slaapkamers
4
Omgeving
in centrum, in woonwijk
Buitenruimte
achtertuin, voortuin, zijtuin

Vr-tour

‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs