stuur ons een whatsapp!

Vliet Noordzijde 92, RIJNSBURG

€ 399.000,- k.k.

Te koop: Woning in Rijnsburg aan de Vliet Noordzijde

Ben jij op zoek naar een project waarbij je je eigen droomwoning kunt creëren? Dan is deze woning in het centrum van Rijnsburg aan de Vliet Noordzijde de perfecte kans voor jou! De woning heeft veel potentieel maar moet volledig gemoderniseerd worden, waardoor je alle vrijheid hebt om het naar jouw wensen en smaak te renoveren. U kunt hier een prachtige karakteristieke woning realiseren met veel woonoppervlakte alsmede een riante tuin! Hiermee voldoet u ook gelijk aan de nieuwste normen qua isolatie en duurzaamheid.

De ligging aan de Vliet zorgt voor een prachtig uitzicht en een rustige omgeving. Stel je voor, jouw eigen droomwoning op deze mooie plek aan het water!
Interesse in dit renovatieproject en de kans om een unieke woning te creëren in het hart van Rijnsburg? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

De huidige indeling van de woning is als volgt:
De centrale hal splitst de woning in twee delen op. Een tweetal woonkamers, of een slaapkamer op de begane grond, liever een riante woonkeuken? Alle opties zijn mogelijk in dit pand. Aan de achterzijde treft u de huidige opstelling van de keuken, bergruimte, badkamer en toegang naar de brede achtertuin met verrassend veel zon. Tevens is er een vlizotrap naar de entresol. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers aan, een vaste kast alsmede een toilet.

Bijzonderheden:
– Let op, het betreft hier een kluswoning die volledig gemoderniseerd dient te worden.
– de woning wordt “as is, where is” verkocht
– project notaris Verhees te Rijnsburg
– koper is zelf verantwoordelijk voor het onderzoeken of er vergunningen nodig zijn voor de gewenste verbouwingen.
– De woning beschikt niet over een achterom.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 399.000,- k.k.
Status
Onder bod
Soort
eengezinswoning
Type
tussenwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Oppervlakte
121 m2
Perceel oppervlakte
180 m2
Inhoud
527 m3
Kamers
5
Slaapkamers
3
Omgeving
aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Ligging
noord
Buitenruimte
achtertuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs