stuur ons een whatsapp!

Vliet Zuidzijde 14, RIJNSBURG

€ 629.500,- k.k.

Unieke kans! Dit woon-/winkelpand van totaal ca. 271m2 gelegen in het in het centrum van Rijnsburg, aan ‘De Vliet’, nabij diverse winkels, busverbinding en Winkelcentrum de Hoftuin.
Er zijn volop mogelijkheden, want dit object heeft namelijk op de begane grond een gemengde bestemming met een functieaanduiding ‘horeca van categorie 1’. Verder is op de verdieping zelfstandige woonruimte gesitueerd. Het object is jarenlang in gebruik geweest als restaurant en is gelegen op loopafstand van het kernwinkelgebied van Rijnsburg en leent zich tevens als herontwikkelingslocatie!

Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale wegen N206 en N449. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.

De indeling is als volgt:
Begane grond: ca. 120m2 casco commerciële ruimte;
1e verdieping: ca. 151m2 woonruimte, mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras. Dit is reeds vergund.

Bijzonderheden:
-Wordt opgeleverd in de huidige staat ‘as is where is’
-Mogelijkheid een dakterras te maken deze is reeds vergund.
-Oplevering kan snel
-Woon-/ winkelpand
-Gewilde ligging
– Betreft twee huisnummers

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopprijs
€ 629.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Soort
eengezinswoning
Type
hoekwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Oppervlakte
151 m2
Perceel oppervlakte
210 m2
Inhoud
609 m3
Kamers
9
Slaapkamers
0
Omgeving
aan water, in centrum
Buitenruimte
zijtuin

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs