stuur ons een whatsapp!

Jacoba van Beierenweg 18, VOORHOUT

€ 289.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een starters appartement in het centrum van Voorhout? Aan de Jacoba van Beierenweg staat een modern appartement met een nette afwerking te koop. Je kunt vanaf hier wandelend naar de supermarkt, het station of het centrum. De woning heeft een knus karakter en een zeer fraaie lichtinval in de woonkamer. Bel je ons snel voor een bezichtiging?

Je kunt parkeren op het terrein achter de woning. De indeling is als volgt. Bij binnenkomst in de lange hal is er aan de rechterzijde een meterkast en de slaapkamer. De slaapkamer heeft een speelse vorm en bevat een inbouwkast en een extra internetpunt. Verderop in de hal tref je een separaat toilet met fontein, een vaste kast met de cv-ketel en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, mechanische ventilatie en een wasmachine aansluiting.

Aan het einde van de hal is er toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een knusse sfeer, maar bevat veel ramen aan de voorzijde. Hierdoor is er een fraaie lichtinval. Er ligt een nette laminaatvloer, welke doorgetrokken is over de gehele verdieping. De open keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, aparte vriezer, afzuigkap en extra elektrapunten. Daarnaast is de bar in de keuken voorzien van een gezellige sfeerhaard op ethanol. Door de bar is er als het ware een ware scheiding gecreëerd tussen de keuken en de zithoek.

Bijzonderheden:
-Energielabel A
-Oplevering in overleg
-Privé parkeerplaats
-Gelegen in een fijne buurt
-Knusse en moderne starterswoning
-Lift aanwezig
-Op loopafstand van het station en dorpscentrum

Handig om te weten!

De startersvrijstelling wordt op 1 januari 2024 verhoogd van € 440.000,- naar € 510.000,-. Huizenkopers tussen de 18 jaar en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet de overdracht na 31 december 2023 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Voorhout
Koopprijs
€ 289.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Oppervlakte
50 m2
Inhoud
150 m3
Kamers
2
Slaapkamers
1
Omgeving
in centrum, in woonwijk
Buitenruimte
geen tuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Voorhout

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs