stuur ons een whatsapp!

Schoonoord 51, VOORHOUT

€ 669.000,- k.k.

Unieke twee-onder-een-kapwoning met prachtige ligging aan vaarwater met eigen insteek haven voor de boot!

Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is gelegen op een gewilde locatie aan de Schoonoord 51 te Voorhout. De woning heeft een eigen oprit, een garage en een zonnige achtertuin aan vaarwater gelegen op het Zuidwesten.

Een van de absolute hoogtepunten van deze woning is de ligging aan vaarwater. Of u nu van varen, vissen of gewoon ontspannen in de zon houdt, deze locatie biedt talloze mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Verder zijn alle voorzieningen die Voorhout te bieden heeft, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien biedt de gunstige ligging uitstekende verbindingen met omliggende steden en de snelweg.

De woning verwelkomt u met een eigen oprit en een ruime garage, waardoor parkeerproblemen tot het verleden behoren. Bij binnenkomst komt u in de ruime hal welke toegang geeft tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer. De slaapkamer en badkamer op de begane grond biedt een unieke mogelijkheid voor gelijkvloers wonen. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

De woonkamer is ontzettend licht mede dankzij de glazen schuifpui aan de achterzijde van de woning. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken alwaar de aansluiting voor de wasmachine is en de toegang naar de ruime garage.

De eerste verdieping heeft twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
– Gewilde locatie aan vaarwater met eigen insteek haven
– Eigen oprit voor parkeergelegenheid
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond
– Voorzieningen in de buurt

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Voorhout
Koopprijs
€ 669.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Soort
eengezinswoning
Type
2-onder-1-kapwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Oppervlakte
147 m2
Perceel oppervlakte
462 m2
Inhoud
572 m3
Kamers
4
Slaapkamers
3
Omgeving
in woonwijk, aan vaarwater
Ligging
zuidwest
Buitenruimte
achtertuin, voortuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Voorhout

Vr-tour

‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs