stuur ons een whatsapp!

Ter Haar Romenystraat 2, VOORHOUT

€ 225.000,- k.k.

Klussers opgelet!
Opzoek naar een woning vol potentie en klaar om getransformeerd te worden naar een moderne woning? Deze kluswoning biedt de ideale gelegenheid om helemaal te transformeren naar jouw droomhuis. Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken bij de Ter Haar Romenystraat 2 in Voorhout!

Gelegen in het “oude dorp” van Voorhout treft u deze karakteristiek hoek eengezinswoning met heerlijk diepe tuin op het Noordwesten. De woning ligt op loopafstand van de winkelstraat en ook het openbaar vervoer, scholen en diverse sportvelden zijn op loopafstand.

De indeling is als volgt
Begane grond:
Via de entree aan de zijkant van de woning kom je uit in de hal welke toegang geeft tot het toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, keuken en werkkamer. Via de werkkamer kom je in de woonkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning. De keuken geeft toegang tot de grote 16m diepe tuin die gelegen is op het Noordwesten. Tevens is de tuin ook bereikbaar middels een zij ingang.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, de 3 slaapkamers en toegang naar de bergzolder. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een inbouwkast.

Bijzonderheden:
– Kluswoning
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Oplevering in overleg

Handig om te weten!

De startersvrijstelling wordt op 1 januari 2024 verhoogd van € 440.000,- naar € 510.000,-. Huizenkopers tussen de 18 jaar en 35 jaar betalen tot deze grens onder voorwaarden geen overdrachtsbelasting voor een woning. Wil men gebruik maken van de verhoging, dan moet de overdracht na 31 december 2023 plaatsvinden. Het moment van het ondertekenen van de koopovereenkomst is daarbij niet van belang.

Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons kantoor geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte wonen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Voor meer informatie:
Geurts makelaars Voorhout
Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Soort
eengezinswoning
Type
hoekwoning
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Oppervlakte
71 m2
Perceel oppervlakte
155 m2
Inhoud
263 m3
Kamers
5
Slaapkamers
3
Ligging
noordwest
Buitenruimte
achtertuin
Voor meer informatie:
Geurts makelaars Voorhout

Vr-tour

Extra's


‘Wij zijn makelaar’

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs