stuur ons een whatsapp!

Woning aankopen?

Wilt u een woning kopen en voorkomen dat u in bekende valkuilen trapt? Wij hebben als NVM-makelaars een brede opleiding achter de rug, beschikken over diepgaande expertise en hebben tientallen jaren ervaring in het vak.
We begeleiden regelmatig kopers die in Voorhout, Leiden, Rijnsburg en omgeving zoeken naar hun ideale woning. Het traject starten we met een uitgebreid markt- en wijkonderzoek. Dat combineren we met onze kennis over de verschillende woningen en woonwijken, waardoor we precies weten waar we tijdens de zoektocht naar uw perfecte huis op moeten letten.

Tot aan het tekenen bij de notaris

We gaan met u mee tijdens de bezichtigingen, adviseren u bij het bieden op een woning en kijken kritisch mee naar de koopovereenkomst die de verkopende partij opstelt.

Het kopen van een woning is een avontuur. Met onze makelaars aan uw zijde kunt u erop vertrouwen dat dit proces soepel verloopt, waardoor u tijdens de aankoop van uw (eerste) huis echt kunt genieten.

Onze NVM-makelaars zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken zowel over een bouwkundige als een juridische achtergrond. Wij helpen u graag zoeken naar de perfecte woning voor u.

Heeft u een woning op het oog en zoekt u een ervaren aankoopmakelaar die graag met u meegaat? Bel ons op telefoonnummer 071 51 30 841, stuur een e-mail naar info@geurtsmakelaars.nl of gebruik ons online contactformulier.

'Al moeten we 20 woningen bezichtigen, wij gaan graag mee totdat u het huis van uw dromen heeft gevonden.' Bob de Bruin, makelaar.

contact

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Taxeer uw woning

vlogs