stuur ons een whatsapp!

Woning verkopen?

Staat u op het punt om uw woning te verkopen? Met een doordachte verkoopstrategie zorgen wij ervoor dat uw woning snel wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Dankzij een brede scholing en jarenlange expertise in het vak weet Geurts Makelaars als geen ander wat er nodig is om het verkoopproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast delen we uw woning actief op social media, kunt u uitgebreide presentaties verwachten en verzorgen wij enthousiaste bezichtigingen.

Het verkopen van uw woning is een spannende stap, waarbij er veel op u afkomt. Onder begeleiding van een erkend NVM-makelaar worden deze zaken vereenvoudigd en kunt u zorgeloos ervaren hoe het verkoopproces in zijn werk treedt. We staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over het verkopen van uw woning, in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen komen we tot een reële verkoopprijs en een efficiënte verkoopstrategie.

Geurts Makelaars staat voor u klaar en is dé aankoop- en verkoopmakelaar in de regio.

Heldere uitleg bij het verkopen van een woning

Tijdens de kennismaking neemt onze verkoop makelaar uw woning globaal op, zodat we direct een gratis waardebepaling kunnen doen. Aan de hand van deze informatie bespreken we een indicatieve vraagprijs, presenteren we een helder kostenoverzicht en leggen we de verkoopstrategie graag aan u uit.

Uiteraard gaan we dieper in op de mogelijke verkoopstrategie en bespreken we de mogelijkheden om 360-graden foto’s te laten maken voor een virtuele tour door het huis. We laten u voorbeelden zien van onze professionele fotografie en styling en nemen uw specifieke wensen door.

Uw koopwoning verkopen is niet zomaar een handeling. Het is een spannende fase waarin we u op verschillende gebieden kunnen ontzorgen. Met een doordachte verkoopstrategie streven we naar de verkoop van uw huis onder de beste voorwaarden.

Voordelen verkopen eigen woning bij Geurts Makelaars

  • Jarenlange kennis over de woningmarkt in regio Leiden, Voorhout en Rijnsburg;
  • Een doordachte verkoopstrategie;
  • Eigen media specialist;
  • Professionele begeleiding bij het verzorgen van bezichtigingen en presentatiefoto’s;
  • Ervaren in het onderhandelingsproces;
  • Een vlot verloop van de juridische handelingen in het verkoopproces;
  • Lokale makelaars die weten hoe ze moeten verkopen.

Huis verkopen via een erkend verkoopmakelaar

Als erkend NVM-verkoopmakelaar hebben wij een brede scholing achter de rug. Hierdoor kennen we de diverse ontwikkelingen op de woningmarkt en weten we op welke manier wij woningen op een efficiënte wijze kunnen presenteren. Daarnaast organiseren we uitgebreide bezichtigingen voor potentiële kopers, waarin wij hen meenemen langs de sterke punten van uw woning. Na afloop ontvangt u telefonisch verslag van iedere bezichtiging. De koffie op kantoor staat altijd voor u klaar.

We begeleiden u tijdens de onderhandelingen over de verkoopprijs, adviseren u over de juiste voorwaarden, stellen de koopovereenkomst juridisch correct voor u op en gaan, uiteraard in overleg, met u mee naar de notaris.

Heeft u vragen over het aanstaande verkoopproces? We staan u graag te woord. Bel ons op telefoonnummer 071 51 30 841, stuur een e-mail naar voorhout@geurtsmakelaars.nl of gebruik ons online contactformulier.

'Vaak zeggen klanten verbaasd: je weet écht veel van onze woning, dat hadden we tijdens het eerste gesprek nog niet verwacht.' Martijn Geurts, makelaar en taxateur.

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs