stuur ons een whatsapp!

Woning aankopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Maar ervaart u een barrière op juridisch en financieel gebied? Dan kan een aankoopmakelaar uitkomst bieden. Het kopen van een huis is voor veel mensen een nieuwe of onbekende ervaring. Het is dan prettig wanneer een ervaren aankoopmakelaar u kan begeleiden tijdens het aankoopproces. Onze NVM-makelaars zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de markt en weten als geen ander hoe ze uw belangen op een prettige manier kunnen behartigen. Dat vertaalt zich naar een persoonlijk en professioneel aankoopproces, waar we samen op zoek gaan naar de woning van uw dromen.

Onze aankoopmakelaars beschikken over de juiste portie aan kennis op de lokale woningmarkt. Dankzij ons brede netwerk aan connecties kunnen we u snel op de hoogte brengen van nieuwe woningen die te koop staan. We helpen u bij het selecteren van een aanbod aan huizen dat voldoet aan de wensen en gaan op uw verzoek mee naar bezichtigingen.

Geurts Makelaars staat voor u klaar en is dé aankoop- en verkoopmakelaar in de regio Duin- en Bollenstreek en Leiden.

geurts makelaars woning aankopen

Wat doet een aankoopmakelaar voor u?

Geurts Makelaars is een erkend NVM aankoopmakelaar. Dat betekent dat wij een brede opleiding hebben genoten en beschikken over diepgaande expertise. Daarnaast hebben wij tientallen jaren ervaring in het vak en zijn we een bekende naam in de regio. Wij begeleiden regelmatig kopers die in Voorhout, Rijnsburg, Oegstgeest, Katwijk, Sassenheim, Leiden en omstreken zoeken naar een woning die voldoet aan alle wensen.

We starten het traject met een uitgebreid marktonderzoek. Vervolgens combineren wij dit met onze kennis over de verschillende woningen en woonwijken, zodat we precies aan uw wensen voor uw droomhuis kunnen voldoen. Tegelijkertijd behoeden wij u voor de welbekende valkuilen en zorgen wij ervoor dat het aankoopproces vlot en prettig verloopt. We begeleiden u net zo lang tot we uw droomwoning hebben gevonden.

Voordelen aankoopmakelaar

  • Wij nemen het onderzoek aan potentiële woningen voor u uit handen;
  • Deskundig en kritisch oog voor juridische en financiële zaken;
  • Wij kijken objectief naar de woning en zullen u van deskundig advies voorzien;
  • Het ontzorgen van de complexe handelingen tijdens het aankoopproces;
  • Verzorgen van de eindinspectie.

Van de eerste interesse tot aankopen woning

Als NVM aankoopmakelaar begeleiden wij u tijdens de verschillende stappen in het aankoopproces. Zo gaan we met u mee tijdens bezichtigingen, adviseren wij u bij het bieden op een koopwoning en kijken we kritisch mee naar de koopovereenkomst die de verkopende partij opstelt. Hierbij houden we voortdurend contact zodat we de fases zo prettig mogelijk kunnen doorlopen.

Als geen ander weten we dat een huis kopen een bijzonder avontuur is. Met onze ervaren makelaars aan uw zijde kunt u vertrouwen op een soepel proces, waardoor de aankoop van uw woning een ervaring is waar u met trots op kunt terugblikken.

Onze NVM-makelaars zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd. Zij beschikken over brede kennis en jarenlange ervaring op zowel bouwkundig als juridisch gebied. De haken en ogen én complexe documentaties worden voor u uit handen genomen. Geurts Makelaars streeft naar een vlot verloop van de samenwerking, waarbij we u zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Wij helpen u graag bij het zoeken naar uw perfecte woning.

Heeft u een woning op het oog en zoekt u een ervaren aankoopmakelaar die graag met u meegaat of meedenkt? Bel ons op telefoonnummer 071 51 30 841, stuur een e-mail naar voorhout@geurtsmakelaars.nl of gebruik ons online contactformulier.

'Al moeten we 20 woningen bezichtigen, wij gaan graag mee totdat u het huis van uw dromen heeft gevonden.' Bob de Bruin, makelaar.

Waardecheck

offerte aanvragen

bereken hypotheek

Bereken energielasten

vlogs